|
کد مطلب: 119695
افزايش شهرهاي ضداسرائيل در دنيا
تاریخ انتشار : 1393/09/12 07:54:54 نمایش : 1705
يک نويسنده صهيونيست هشدار داد تعداد شهرهاي ضداسرائيلي در دنيا رو به تزايد است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، دکتر مانفرد گراستنفيلد ضمن گزارشي در وبسايت صهيونيستي عاروتص شوا خاطر نشان کرد: شوراي شهر لسترانگليس اخيرا تصميم گرفته است که تمام اجناس توليد شده در اسرائيل را تحريم کند. لسترشهري است که ۱۹ درصد از جمعيت آن را مسلمانان تشکيل ميدهند و حزب کارگر کاملا بر شوراي شهر احاطه دارد. اين اتفاق جديد جادهاي ديگر را براي تحريم اسرائيل باز ميکند. اگر به تاريخچه تحريم اسرائيل نگاه کنيم، هميشه واقعه سال ۲۰۰۵ در نروژ به ذهن خطور ميکند. در سال ۲۰۰۵ شوراي منطقه «سور-تروندلاگ» که «تروندهيم» (سومين شهر بزرگ نروژ) جزئي از آن است، با وجود مخالفت دولت نروژ، تصميم گرفت تا اسرائيل را تحريم کند.
به گزارش خبرگزاري قدس وي يادآور شد: ميان تحريم نروژ و تحريم شهر لستر يک رابطه وجود دارد و آن گسترش بياندازه و روزافزون اسلام و تعداد مسلمانان در قاره اروپا است که اين مسئله تاثير بسيار منفي بر يهوديان ساکن اروپا و همچنين اسرائيل دارد. نمونههاي ديگر از «شهرهاي ضداسرائيلي» وجود دارد که از جمله آنها ميتوان به سال ۲۰۰۴ اشاره کرد. در سال ۲۰۰۴ گروهي از حاميان فلسطين طرحي را ارائه کردند که براساس آن شهر رفح در نوار غزه با شهر مديسون در ايالت ويسکانسين آمريکا خواهر خوانده ميشد.
در آن زمان انجمن يهوديان مديسون که به ۵ هزار نفر ميرسيد تصميم به مبارزه با اين طرح گرفت ولي با اين وجود بسياري از شهرهاي آمريکايي با شهرهاي فلسطيني خواهرخوانده باقي ماندند.
نويسنده صهيونيست اضافه کرد: مورد ديگري از اقدامات ضداسرائيلي در قالب «شهرضد اسرائيلي» در سال ۲۰۰۵ در شهر سامرويل در نزديکي بوستون صورت گرفت. از کل ۱۱ عضو شوراي محلي شهر، ۸ تن به تحريم مالي شرکتهاي صهيونيستي راي دادند و قطعنامهاي صادر کردند که با وجود وتوي شهردار سامرويل اين قطعنامه تصويب شد.
موردي ديگر در همان سال ۲۰۰۵ در شهر روتردام هلند بود که دو رهبر حزب کارگر طرحي ضد اسرائيلي را به شهرداري اين شهر ارائه کردند که براساس آن اسرائيل کاملا تحريم ميشد. البته دليل اين اقدام ضد اسرائيلي کاملا مشهود است چرا که اکثر جمعيت اين شهر را مسلمانان تشکيل ميدهند. پس از سه سال در سال ۲۰۰۸ سياستهاي ضداسرائيلي به طرزي ديگر در روتردام مطرح شد. احزاب مختلف طرح خواهرخواندگي روتردام و غزه را پيشنهاد کردند که بسياري از اين طرح حمايت کردند.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|